CONTRACT Design 2024

By Posted on 0 No tags 0

Succesul proiectelor valoroase este generat de excelența abordării arhitectului și designerului care combină creativitatea, competența tehnică și o înțelegere profundă a nevoilor clienților, precum și de valoarea produselor de design.

La cea de-a șasea ediție CONTRACT Design, arhitecții și designerii au fost invitați în HubDesign, să pășească în lumea designului italian de top, pentru a descoperi concepte noi și viziunea inovatoare a stilului de viață contemporan. O oportunitate ideală de a consolida colaborarea pentru piața de contract.

O călătorie multidimensională, un angajament tangibil în creativitate, incluziune și inovație, o legătură emoțională cu fiecare creație de design. Evenimentul a fost susținut de Casa Magică Design. Partenerii Schlumberger și Mozart Chocolate Liqueur, au contribuit la succesul unei seri pline de savoare.

Evenimentele HubDesign sunt o forță catalizatoare pentru arhitecți, designeri, furnizori și contractori. Un punct de referință pentru profesioniștii din domeniu.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *