HoReCa DESIGN – primul eveniment B2B care susține alianța dintre producători, designeri și companii din domeniul HoReCa

Pe data de 28 Martie a avut loc evenimentul HoReCa DESIGN, o acțiune ce se dorește a fi una de tradiție pentru industria ospitalității. În atmosfera cosmopolită din HubDesign, invitații au putut afla care sunt cele mai noi tendințe în ceea ce privește amenajarea unui hotel, restaurant sau cafenea. Invitații au avut parte și de o experiență gastronomică aparte, fiind răsfățați cu mâncăruri dintre cele mai sofisticate, un astfel de exemplu fiind și pastele gătite cu stil de către Chef John Menumorut, la invitația companiei Parmafood.
HoReCa DESIGN nu este un simplu eveniment; este, de asemenea, o oportunitate de reflecție asupra noilor perspective care permit companiilor să lucreze din ce în ce mai sinergic, împreună.

Atunci când doresc să își amenajeze spațiile, antreprenorii iau în calcul o varietate de concepte. Însă pentru ca aceste concepte să devină realitate, este nevoie de suportul unui specialist (designer, arhitect), dar și al unor furnizorii de servicii și produse de calitate. Astfel, conceptul poate deveni o realitate la care majoritatea celor care își deschid un business în HoReCa doar visau. HoReCa DESIGN acționează ca o platformă business-to-business care încurajează colaborarea dintre producători, designeri și companii.

Acest eveniment nu ar fi putut avea un impact atât de favorabil dacă nu se desfășura și într-o locație pe măsură. HubDesign este, de departe, locul ideal pentru prezentarea calității și excelenței de fabricație, precum și a noului design, prin concepte și soluții inovatoare pentru proiectarea spațiilor HoReCa. Invitații s-au simțit ca la un eveniment pe care, până acum îl puteau vedea doar în străinătate, la marile evenimente de design.

De asemenea, sponsorii HoReCa DESIGN (KUMA România, Ramon Soler) și partenerii (Green Sugar, Diqis, Parmafood, Leonidas, Mozart, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Imperioso, Moritz Eis, CONFORT magazin, Interior și PharmaFood) au completat acest eveniment de succes.

Muzică atent selecționată, gastronomie fină, băuturi rafinate, atmosferă de top și networking cu oameni de calitate – acestea sunt ingredientele reușitei evenimentelor HubDesign!

Companiile care expun permanent elemente de design în HubDesign sunt: Canapelini, CeramicheRefin, Daikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studio, Exotique, Ferroluce, Franke, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Ivy House, Kuma Romania, Liebherr, Light Solutions, Mark Oliver,
MOOR, Pinum, Tambour, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design.

Linkuri utile:

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks
Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/
Web: http://www.hubdesign.ro/
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

***

Despre HubDesign

În inima Bucureștiului, aproape de zona Unirii, poți vedea de la distanță o clădire uimitoare. Modernă, minimalistă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, un mic colț de rai. HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, +40 722 423 223

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *