HubDesign îți oferă în 2019 cele mai moderne idei de evenimente corporate

Când treci pragul HubDesign simți că pătrunzi într-o lume aparte. Muzica de fundal, atmosfera primitoare, obiectele deosebite de design, sunt menite să creeze o simfonie perfectă care să îți ofere o perspectivă nouă a unui spațiu de design și evenimente.

În HubDesign nu te vei simți niciodată străin iar atmosfera nu va fi nici pe departe una formală. Vei putea admira toate conceptele de design expuse, alături de o cafea delicioasă preparată la aparatele moderne ale partenerilor HubDesign. Iar dacă intenția ta este să organizezi un eveniment corporate în viitorul apropiat, HubDesign este, cu siguranță, alegerea perfectă.
În 2019, cererea de evenimente în HubDesign a crescut considerabil, astfel că este destul de greu să mai găsești locația disponibilă într-un timp scurt. De aceea, ideal este să vizitezi HubDesign și să iei legătura cu specialiștii care se ocupa de el pentru a putea pune la punct toate detaliile evenimentului tău din timp. Tot ce trebuie să faci este să expui viziunea și dorințele tale, iar HubDesign va fi partenerul tău care se va asigura că invitații vor beneficia de tot confortul dorit.
Pasionaţii de design, dar și cei care doresc să organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor, pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, București.
Companiile care expun in elemente de design în HubDesign sunt: Canapelini, CeramicheRefin, Daikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studio, Exotique, Ferroluce, Franke, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Inside Home, Kuma Romania, Liebherr, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR, MyHouse-TheArtof Living, Pinum, Quadra, Tambour, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design.

Linkuri utile:
Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw
Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/
Web: http://www.hubdesign.ro/

***

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *