Sisteme modulare pentru living

Liniile simple și eleganța rafinată se regăsesc în noile propuneri ale lui Pietro Russo de la Dainelli Studio și Studiopepe care, încă o dată în acest an, își reînnoiește colaborarea cu Gallotti&Radice. Spontaneitate, delicatețe și fluiditate sunt cuvintele din colecția 2022. O propunere extraordinar de versatilă datorită modularității și personalizării pieselor care o compun care se caracterizează printr-un stil contemporan și atemporal. Consola Hanami de Pietro Russo se naște din întâlnirea dintre un semn simplu și forme liniare. Un design modern și sofisticat care se inspiră din lumea japoneză a origami care conferă produsului un stil atemporal. „Gesturile spontane de pliere a unui colț pentru a aminti unde era desenul în interiorul caietului meu – explică designerul – mi-au dat inspirația pentru această idee: plierea unei suprafețe într-un mod geometric, astfel încât două pliuri să fie suficiente pentru a crea punctul de plecare, trei pentru a crea produsul.”
fotoliu verde
Zona de zi este îmbogățită cu un nou sistem de ședere (evoluția fotoliului omonim): Lilas Mosaïque care s-a născut pentru a sublinia conceptul de fluiditate. Prin accesarea liberă a diferitelor elemente, este posibil să obțineți scenarii infinite. Posibilitatea de amplasare oriunde a spătarelor conferă nivelul maxim de personalizare a sistemului de ședere și oferă diverse avantaje: de la absența totală a unei direcții predefinite, până la posibilitatea de reglare independentă a adâncimii și stilului scaunului sau posibilitatea unui șezut dublu de scaun, atât către televizor cât și zona de luat masa.
În cele din urmă, pentru zona de dormit, Studiopepe prezintă Stami, o colecție compusă din patru elemente care, după cum sugerează și numele, se inspiră din mișcarea sinuoasă a curbelor care se regăsesc în natură, de la tulpinile florilor, până la nervurile frunzelor.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *