Caracteristicile si avantajele microcimentului TOPCRET

Utilizat în amenajările interioare și exterioare microcimentul Topcret este un finisaj premium, ce oferă multiple avantaje practice și estetice.

Aderă eficient pe: beton, gresie, faianță, lemn, parchet, MDF, PVC, LVT etc. În plus, datorită faptului că rezistă foarte bine la traficul intens, este recomandat atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale (restaurante, cafenele, mall-uri, cluburi, PUB-uri).
Microcimentul Topcret se poate aplica cu succes în culorile și texturile preferate în interiorul locuinței: pardoseală, pereți , tavan, obiecte de mobilier; în exteriorul locuinței: fațadele, terasele, piscinele și scările exterioare pot fi și ele îmbrăcate cu microciment.

Avantajele principale ale microcimentului TOPCRET
– este un material de calitate superioară, foarte rezistent la uzură/la trafic intens;
– este foarte versatil;
– indiferent de materialul-suport, rezultatul va fi o suprafață continuă, fără fragmentări, ce va oferi spațiului respectiv un aspect modern, minimalist și totodată elegant;
– are o grosime de aproximativ 3.5 mm;
– este 100% impermeabil;
– nu necesită o îngrjire specială, întreținerea realizându-se la fel de simplu ca în cazul altor finisaje clasice;
– este compatibil cu încălzirea în pardoseală;
– este disponibil într-o gamă cromatică variată de peste 30 de culori;
– poate fi personalizat cu imprimeuri și modele variate, în funcție de preferințe;
– poate fi utilizat în realizarea designului pentru sigle de firme;
– procesul tehnologic al microcimentului nu implică deranjul unui șantier clasic. Așadar, adio moloz, zgomot și praf.

SP House World, este unic importator și distribuitor al microcimentului de înaltă calitate Topcret în România. Deține în portofoliul și alte produse de top, ce țin pasul cu cele mai noi trenduri în domeniul finisajelor: foi de piatră Stone Life, cu o grosime de numai câțiva milimetri, realizate din ardezie, mică sau marmură, cu ajutorul cărora se pot crea acoperiri contemporane spectaculoase, dar totodată foarte rezistente; tencuieli din lut natural Clay-Works, o soluție sănătoasă, obținută dintr-un amestec de argile nearse, minerale și pigmenți, cu avantaje practice și estetice uimitoare; epoxy terrazzo, unul dintre cele mai durabile finisaje la ora actuală, cu un aspect unic, ce mixează materiale diferite (precum marmură, granit, sticlă cu ciment și rășină epoxidică).
Calitatea premium, experiența, lucrul bine făcut, personalul calificat și clienții mulțumiți sunt lucrurile care reprezintă cel mai bine compania și o individualizează pe piața microcimentului din România.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *