HomeRun devine un lider în industria servicilor locale online în România

HomeRun este un startup European susținut de diferiți investitori, operează în 8 țări din regiunea EMEA și deține 3 brand-uri. Compania își propune să conecteze furnizori de servicii de încredere cu potențiali clienți folosind tehnologii de ultimă generație și algoritmi de machine learning.

În momentul de față, peste 130 de angajați ai HomeRun lucrează constant pentru a îmbunătăți și dezvolta tehnologia din spatele platformei. În acest fel ei revoluționează industria tradițională a serviciilor, adaptând-o la nevoile și trendurile curente.
Ajutați de cei peste 600.000 furnizori de servicii și cele 3.000 de categorii, HomeRun a devenit una din cele mai mari piețe online pentru servicii din Europa. De la fondarea companiei, aceștia au ajutat peste 5 milioane de clienți și au reușit astfel să atingă un procentaj de satisfacție a clienților de 98%. În ultimii 5 ani, HomeRun a înregistrat o creștere de 1000%.
Serviciile HomeRun sunt gratuite pentru clienți, aceștia pot alege serviciul de care au nevoie, după care răspund la câteva întrebări prin care ne comunică specific nevoile lor. În momentul în care clientul creaza o cerere, noi identificăm cei mai de încredere furnizori de servicii din zona respectivă și le trimitem detaliile. Vor primi până la 4 oferte diferite de preț de la 4 profesioniști diferiți. Astfel, clienții pot compara profilurile profesioniștilor și pot vedea evaluările lor anterioare.

HomeRun este un jucător consacrat pe piața din România; are un număr de 12848 furnizori de servicii și 365 categorii diferite. Până acum, am ajutat peste
100000 de clienți din România. București, județul Ilfov și Cluj sunt zonele care înregistrează cele mai multe cereri. Numărul cererilor este de ordinul miilor și chiar al zecilor de mii în București, și asta doar în ultimul an. Printre cele mai populare servicii căutate de români se numără cele de Instalator, Zugrăveli și Curățenie la Domiciliu, acesta din urmă fiind cel mai popular serviciu cerut de români. Ceea ce este important de notat este faptul că în ultimii ani, în lunile de iarnă, românii au avut tot mai multă nevoie de servicii de Consiliere Psihologică, astfel încât cererea pentru aceste servicii a crescut cu aproape 70% în lunile reci. La polul opus, vara, crește substanțial cererea pentru servicii de Montaj Aer
Condiționat. Cererea pentru astfel de servicii poate crește și cu 1000% comparat cu alte luni ale anului. Uitându-ne la datele pe care le avem, putem vedea că în ultimii ani, tot mai mulți români aleg să lase din ce în ce mai multe sarcini domestice pe seama profesioniștilor. Problema este că nu e deloc ușor să găsești oameni de încredere care să fie și pricepuți la diferitele sarcini de care aveți nevoie. De aceea HomeRun este o companie atât de valoroasă pentru clienții săi, fără niciun cost, te pune în legătură cu profesioniști în care poți avea încredere, ușurându-ți astfel munca și stimulând totodată economia locală.

Puteți accesa HomeRun de pe www.HomeRun.ro sau aplicațiile IOS și Android.
Pentru a afla mai multe despre HomeRun sau dacă aveți întrebări ne puteți contacta la support@homerun.ro

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *