Salone del Mobile.Milano se mută în iunie!

Cea de-a 59-a ediție a Salone del Mobile.Milano, cea mai importantă întâlnire pentru sector la nivel internațional și vitrină pentru creativitate, inovație și calitate prin excelență, se mută în perioada 16 – 21 iunie!

Schimbarea de dată a târgului înseamnă că producătorii vor putea prezenta produsele finalizate unui public internațional care consideră Expoziția ca reper pentru inovație, frumusețe și design și care așteaptă cu nerăbdare să descopere ce urmează în domeniul designului de interior.

Evenimentele care se vor desfășura concomitent la Fiera Milano, Rho, vor fi deschise pentru specialiști în fiecare zi între orele 9.30 și 18.30 și pentru public, sâmbătă și duminică.

Salone Internazionale del Mobile, Expoziția Internațională de Accesorii de Mobilier și Workplace3.0, împărțite în trei categorii de stil Classic, Design și xLux – li se vor alătura bienala EuroCucina – și evenimentul său colateral FTK (Technology For the Kitchen) – și Expoziția Internațională de Baie. S.Project, spațiul dedicat produselor de design interior și soluțiilor decorative și tehnice, se reîntoarce. SaloneSatellite revine desigur, cu tinerii săi designeri sub 35 de ani.

Rămâneți la curent la https://www.salonemilano.it/en/ și ne vedem la Fiera Milano.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *