SensoDays.ro – o fascinantă incursiune a feminității în premium design

Colecțiile fascinante SensoDays.ro din domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare, cuprind peste 100 de brand-uri premium care surprind un mix ingenios de caracteristici atribuite femeii designer precum intuiția, viziunea și echilibrul. Asimilarea rafinată a spațialității și a texturilor indică deseori eleganța forței creative specifice femeii.

Este universul home & deco predominat de robustețea tehnologică masculină? Pe SensoDays.ro găsești o dinamică echilibrată – precum ne explică și 2 dintre specialiștii SensoDays friends –  unde soluțiile premium complete, la standarde de calitate asumate, servesc constant interesul clientului.

Designul de interior trebuie să reprezinte în primul rând nevoile și dorințele beneficiarului, care pot fi foarte diferite, în funcție de personalitatea acestuia și de gen. Bărbații sunt în general tentați să investească mai mult în tehnologie, iar o femeie va aprecia întotdeauna țesăturile de calitate și o măsuță de machiaj bine compartimentată, focusul fiind pe funcționalitate și estetică.” – Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

Publicația The New Yorker atribuie începuturile design-ului de interior lui Elsie de Wolfe, însă cel mai frumos rezultat iese atunci când cele două lumi – cea masculină și cea feminină – se împletesc, ajungând să se completeze una pe cealaltă.”  – Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Inspirația SensoDays.ro pentru un perfect gentleman în luna femeii

Alegerea unui premium gift care să celebreze complexitatea creativității feminine te va conduce spre SensoDays.ro în al cărui portofoliu vei regăsi amprenta personalității puternice ale multor femeii designer într-o gamă variată de produse.

Dacă știi că își dorește în baie un upgrade smart și elegant nu rata sculpturalul sistem de dușuri din colecția Front, producător Hansgrohe Axor, care poartă semnătura unui remarcabil trio de designeri –  Anna Lindgren, Sofia Lagerkvist și Charlotte von der Lancken.

Întreaga gamă Axor accesibilă pe SensoDays.ro este extrem de ofertantă prin utilitatea versatilă și armonia texturală a produselor. În cazul în care îți găsești mai ușor inspirația în offline, vino într-unul dintre showroom-urile SensoDays și bucură-te de o experiență completă, găsind cadoul perfect pentru parteneră cu ajutorul specialiștilor SensoDays, care oferă asistență la fiecare pas.

În băi și bucătării când stratul suport îți permite, poți face ușor renovări fără să spargi finisajele vechi, alocând astfel o atenție specială schimbării obiectelor sanitare sau de iluminat pentru a optimiza ambientul încăperii.” – Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Construiește o experiență fabuloasă pentru amândoi oferindu-i partenerei eleganta posibilitate de a da un touch feminin locuinței voastre, ghidând-o spre SensoDays.ro și vibrantele colecții premium home & deco.

Orice locuință gândită la început pentru o singură persoană poate fi ușor completată cu diverse decorațiuni pentru a răspunde preferințelor unei întregi familii. Atunci când este vorba de transformarea locuinței unui burlac într-un spațiu familial putem lua în calcul decorațiuni precum: perne, covorașe, vaze, suporturi pentru lumânări, etc.” – Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

 

În luna femeii get inspired by SensoDays cu un sigur click și accesează o selecție impresionantă de produse premium!

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *