Zeitraum

Este vineri seara și te poți simți confortabil pe canapea… Cadrul din lemn subtil al colecției Friday are o secțiune din spate din piele, iar designul amintește de o croială a unui articol de îmbrăcăminte de lux. Pernele sunt moi și se așează ușor în cadru. O construcție tehnică sofisticată care coferă un confort excepțional, concepută pentru a rezista toată viața. Aceasta este colecția Friday de la Zeitraum, producătorul german de mobilă de înaltă calitate.
Limbajul formal de la Zeitraum este funcțional, pur și la obiect. Combinația dintre expertiza materialelor și designul contemporan oferă soluții noi cu valoare, de lungă durată. Îmbinările din lemn bine realizate, o construcție expertă și prietenoasă cu materialele în combinație cu calitatea înaltă. Măiestria face ca mobila să fie rezistentă, durabilă și reparabilă.
Cu 30 de ani de experiență și o pasiune pentru lucrul cu lemn masiv, Zeitraum reprezintă un vocabular de design modern și minimalist și o abordare durabilă a designului. Pentru companie, sustenabilitatea nu este cea mai recentă tendință, ci o filozofie corporativă fundamentală, baza tuturor gândirilor și acțiunilor acesteia de la bun început. Fondată în 1990, Zeitraum a fost primul producător german de mobilă care a subliniat combinația dintre ecologie și design.

canapea albastra Zeitraum
« de 6 »
20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *