Formele viitorului în baie

By Posted on 0 No tags 0

Estetica și funcționalitatea se îmbină într-o propunere unică ce rezultă din studiul tendințelor principale pentru a crea o serie de propuneri originale din punct de vedere estetic. Finisajele și decorațiunile care amintesc de marmură și lemn, materiale clasice pe care le putem găsi în blaturile de baie, au fost selectate de departamentul de proiectare al Grupului Puricelli pentru a evidenția cel mai bine produsul și pentru a satisface cerințele clientului.
A.BAC este soluția specifică a Grupului Puricelli pentru reducerea riscului de contaminare prin contact. Caracteristicile sale o fac ideală pentru realizarea de suprafețe precum cele situate în bucătărie sau baie, foarte uzate și puternic contaminate de contactul cu diverse produse. Formula inovatoare a A.BAC a fost concepută pentru a inhiba creșterea bacteriilor pe întreaga suprafață și pentru a reduce încărcătura deja prezentă cu peste 99% (de asemenea împotriva bacteriilor precum Staphylococcus Aureus și Escherichia Coli).
Cu scopul de a oferi o ofertă completă și coordonată, Grupul Puricelli propune materiale de 4 mm pentru a decora blaturi și unități de perete, dar și pereții bucătăriei și băii în general. O soluție estetică care, pe lângă faptul că este personalizabilă și coordonată cu restul mobilierului, previne scurgerile, oferind o suprafață omogenă cu impact vizual puternic. Practic și ușor de lucrat, precum și practic în instalare, panoul de perete este antibacterian și rezistent la apă, abur și la cele mai greu de îndepărtat petele. Compact este noul trend, datorită efectului vizual și ușurinței la curățare.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *