Lavoarul KUMA – piesa centrala a spatiilor de baie si pe vasele de croaziera

By Posted on 0 No tags 0

Atitudinea inovatoare, marcata de un stil grafic curat si liniar, care comunica cu un gust precis definit si detalii esentiale, este elementul comun al conceptelor KUMA. Proiectele care integreaza aceste concepte au potentialul de a satisface fiecare nevoie functionala si estetica a vietii de zi cu zi, in zonele de baie, bucatarie sau de primire, atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele publice sau de ospitalitate.

KUMA este furnizor agreat si pentru unul dintre cei mai importanti jucatori internationali in constructia de nave de croaziera pentru care livreaza concepte exclusiviste. Modelele difera in functie de nava, acum fiind in lucru un vas de croaziera pentru care livrarile KUMA au ajuns la etajul 10 din 12.

In paralel KUMA  lucreaza la alte 3 nave mari de croaziera, care insumeaza aproximativ 8000 de lavoare care trebuie livrate pana la final anului 2021.

In perioada pandemiei, contractele KUMA s-au derulat normal si nu s-au inregistrat blocaje din cauza contextului de declin al industriei turistice, ceea ce ar putea fi un barometru important pentru analize viitoare de business.

Pentru acesti „mastodonti” se livreaza asa numitele bai prefabricate, care sunt transportate pe santierul naval cu toate accesoriile sanitare montate in cabina de baie. Este un model de business extraordinar, care a adus companiei prestigiu inca din anul 2005, cand aceasta a inceput colaborarea cu acest partener pe zona de croaziere.

In 2021 KUMA  a intrat si pe piata iahturilor de lux, cu acelasi partener si va livra conceptele sale exclusiviste si pe aceasta zona, care include nu doar obiectele sanitare din baie: lavoar si placa de dus custom made, dar si partea de bar, dining indoor si outdoor. Acest gen de proiect duce nivelul de personalizare si design la cote maxime, tinand cont de spatiul limitat, finalitatea fiind designul exclusivist al unui proiect de acest gen.

Conceptele KUMA depasesc regulile designului formal si dau viata unor concepte care redefinesc limbajul vietii contemporane. Lavoarul este piesa centrala a spatiilor de baie; prin urmare, acesta, trebuie sa fie plin de personalitate si sa reflecte un stil impecabil. Fiecare lavoar KUMA este realizat la comanda in Romania, cu dimensiuni, forme si culori la alegere, cu boluri turnate in suprafata continua cu blatul. Modelele versatile, design-ul scandinav si liniile fluide ale colectiilor KUMA se adapteaza perfect oricarui stil de ambientare – modern minimalist, contemporan, industrial, sau clasic.

Lavoarele KUMA ofera posibilitati compozitionale infinite si precise. Acestea reprezinta un element fundamental al baii, care creeaza o semnatura coerenta, cu linii pure si riguroase, care ofera un spectru infinit de solutii.

Rezultat al unei monitorizari atente a stilurilor de viata contemporane si a tendintelor acestora, conceptele KUMA  urmeaza o abordare de design exclusivista care creeaza spatii atemporale. Aceste concepte, care rezulta din cultura scandinava, formeaza solutii pline de farmec, functionale, care au la baza o tehnologie avansata si materiale inovative, rezistente, extrem de atragatoare vizual.

De peste 20 de ani, KUMA produce in Romania cele mai bune solutii pentru proiecte de tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, scoli, gradinite, sau spatii rezidentiale.

„Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *