Hygee exprimă calitațile desăvârșite ale conceptelor KUMA

KUMA este recunoscută pentru designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație care permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, Peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. Conceptele KUMA exprimă fidel atmosfera hygee, atât acasă cât și în spațiile publice.
blat bucatarie kuma

Hygge este un adjectiv danez frecvent utilizat, care exprimă esența stilului de viață nordic. Hygge înseamnă „confortabil”, „plăcut”, „frumos”. Este probabil cel mai potrivit cuvânt pentru a exprima calitațile desăvârșite ale unui concept de design creat de KUMA .
blat bucatarie Kuma

blat bucatarie kuma

Suprafețele KUMA frapează prin aspectul și caracteristicile unice: rafinate, elegante, plăcute la atingere, fermecătoare vizual. Materialele KUMA conceră conceptelor de design un aspect deosebit, potrivit pentru o mare varietate de aplicații precum lavoare, blaturi de bucătărie și baie, recepții, pentru proiecte private sau tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, școli sau grădinițe.

lavoar cu polita Kuma

O expresie a creativității vii și originale de inspirație scandinavă, conceptele KUMA au demonstrat de-a lungul anilor capacitatea de a transmite sentimentul nordic „hygge”, prin aspector lor inconfundabil.
lavoar kuma

lavoar kuma

Atitudinea inovatoare, marcată de un stil grafic curat, care comunică un gust precis definit și detalii esențiale, este elementul comun al conceptelor KUMA . Proiectele care integrează aceste concepte au potențialul de a satisface fiecare nevoie funcțională și estetică a vieții de zi cu zi, în zonele de baie, bucătărie sau de primire, atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele publice sau de ospitalitate.
blat kuma

Calea către durabilitate se realizează mai ales prin evaluarea în avans a impactului care poate apărea prin instalarea de noi echipamente, implementarea de noi procese sau utilizarea de noi materii prime. De aceea, KUMA întreprinde o serie de acțiuni care implică întregul proces operațional al companiei, pentru a ne atenua impactul asupra mediului.

blat Kuma

Conceptele KUMA depășesc regulile designului formal și dau viață unor elemente care redefinesc limbajul vieții contemporane. Lavoarul este piesa centrală a spațiilor de baie; prin urmare, acesta, trebuie să aibă personalitate și să reflecte un stil impecabil.

Fiecare lavoar KUMA este realizat la comandă în România, cu dimensiuni, forme și culori la alegere, cu boluri turnate în suprafață continuă cu blatul. Modelele versatile, design-ul scandinav și liniile fluide ale colecțiilor KUMA se adaptează perfect oricărui stil de ambientare – modern, minimalist, contemporan, industrial, sau clasic.

Copyright © 2018 Phiro A/S

Materialele KUMA se întrețin ușor cu produsul de întreținere KUMA , suprafața acestora fiind ușor de curățat. O caracteristică esențială care ne permite și să petrecem mai mult timp cu cei dragi de sărbători.

KUMA dezvoltă permanent concepte pentru băi și bucătării și o tehnologie care permite obținerea de produse exclusiviste, de calitate superioară. Este un proces continuu, o căutare perpetuă pentru a obține produse de calitate înaltă și cu o durată de utilizare maximă. Certificările companiei, cu auditori de renume internațional, dau credibilitate și acces în proiecte de mare anvergură.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *