Noua colecție Premium Finion creează un decor de baie luxos

Un design delicat și purist, material de înaltă calitate și manoperă care in  timp  oferă o versatilitate și individualitate. Finion, noua colecția de baie premium de la Villeroy & Boch, creează un decor de baie luxos, cu ceramică exclusivă de baie, mobilier elegant, concept de iluminat  și cada de  baie  de înaltă calitate, ceea ce transforma camera de baie intr-o  oază de relaxare și bunăstare.

Proiectat ca o colecție completă de baie, Finion oferă o gamă largă de combinații posibile. Cele trei tipuri diferite de chiuvete in trei culori ceramice diferite arată uimitor atunci când sunt combinate cu numeroasele modele de mobilier. Baia oferă, de asemenea, o  mare libertate din punct de vedere al designului  datorită culorilor  metalice elegante, iluminatului  și posibilitatii de a alege culorile, deschizând noi posibilități de personalizare și unicitate în baie.

Inovații ceramice – Chiuvete fabricate din TitanCeram

Designerul recunoscut, Patrick Frey, a exploatat excelentele proprietăți materiale ale TitanCeram în crearea colectiei  Finion. „Am profitat pe deplin de beneficiile oferite de TitanCeram pentru designul curgător, cu contur expresiv al chiuvetelor, deoarece acest material mi-a permis sa  creez  forme foarte subțiri și fine”. Au rezultat 10 modele de chiuvete ceramice cu o grosime de doar 6 mm, atat cu montare pe perete cat si cu montare pe suprafața mobilierului. Colectia are chiuvete montate pe  suprafata mobilierulu , montate pe perete si montate in mobilier, variind de la o chiuveta compacta cu o latime de 43 cm pana la o chiuveta dubla de 130 cm, oferind astfel o solutie perfecta pentru toate gusturile si aproape orice camera de baie –  de la bai de  oaspeți la oaze de ospitalitate. O supapă ceramică optionala,  integrată, care este disponibilă cu sistemul de preaplin ViFlow se potriveste  armonios cu  chiuvetă, subliniind caracterul premium al colecției.

Toaleta și bideul montate pe perete sporesc setarea băii cu un design liniar clar. Toaleta fără rama este montata  cu SupraFix și dotată cu tehnologia DirectFlush. Caracteristica SoftClosing închide capacul  de toaletă subțire de 40 mm încet și silențios care  poate fi scos rapid și ușor prin intermediul QuickRelease atunci când este curățat. Pentru a îmbunătăți confortul, noua toaletă cu functie de bideu ViClean-I 100 poate fi integrată  în designul băii Finion.

Design puternic și culori expresive – Mobilă perfectă pentru diverse combinatii

Conceptul de mobilă Finion se concentrează pe rafturi modulare si  dulapuri  cu sertare push-to-open. Colturile  exacte și marginile cu detalii fatetate evidențiază designul frapant al rafturilor. Ele sunt foarte robuste și durabile datorită suprafețelor  de înaltă calitate, rezistente la zgârieturi. Gama de mobilier captează delicatețea lavoarelor Finion cu margini și carcase cu o grosime de numai 8 mm. Pe măsură ce chiuveta incastratata este aproape perfect aliniată cu unitatea de bază, ceramica și mobila se îmbină într-o entitate vizuală atractivă. Colecția vine cu o gamă de corpuri de mobilier  pentru chiuvete pe blat  , precum și pentru chiuvete montate pe pereți. De asemenea, include  dulapuri înalte, dulapuri laterale și un raft universal care poate fi combinat cu toate celelalte piese de mobilier. Un punct culminant în colecția de mobilă Finion este stația de încărcare  a smartphone-urilor cu care sunt echipate, optional,   dulapurile și rafturile.

Conceptul de culoare pentru chiuvetele montate pe suprafața Artis, proiectat de designerul germano-danez Gesa Hansen, a inspirat si conceptul de culoare pentru mobilierul Finion. O caracteristică interesantă este că,  culorile pentru  carcase și rafturi pot fi combinate în funcție de dorinta personal. Combinațiile recomandate de Gesa Hansen reprezintă o alegere ideală. Sunt disponibile culori clasice, cum ar fi Alb  Matt, Alb Lucios, gri  sau Negru, precum și nuanțe puternice precum  verde Cedar, albastru nor,  roșu bujor  ,  violet elegant și  galben vibrant. Auriul  Matt adaugă o notă elegantă remarcabilă, în timp ce furnirul de nuc negru și întunecat adauga o componentă modernă și naturală în designul interior. Panourile din sticlă sunt disponibile pe alb mat și negru mat  pentru a se potrivi cu mobilierul. Două modele de oglindă, într-o gamă largă de dimensiuni, intregesc colectia.

Atmosferă emoțională – Concept de iluminare integrat

Noua colecție oferă mobilier elegant, combinat cu un concept de iluminare elegant, oferind o atmosferă unică și plăcută. Toate modelele de mobilier sunt dotate cu o caracteristică de lumină emoțională continuu diminuată. Una dintre cele două modele de oglinzi Finion este echipat, de asemenea, cu o caracteristică luminoasă cu LED-uri. Caracteristicile opționale includ un sistem de sunet și o funcție anti-aburire. Chiar și cada de baie din  Quaryl® are  încorporat  conceptul de iluminare. O telecomandă poate fi utilizată pentru a diminua selectiv și a acționa elementele luminoase individuale.

 

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *