Compania Marelvi preia distribuția brandului Faber în România

Marelvi, unul dintre cei mai importanţi distribuitori naţionali de produse electronice şi electrocasnice, lansează parteneriatul cu brandul Faber, specialist în domeniul hotelor

“Compania Marelvi își completează portofoliul cu un brand de renume internațional –Faber. Am ales brandul Faber, un adevărat specialist în domeniul hotelor ce inovează constant și poate avea un impact major asupra designului bucătăriilor din România. Tehnologia inovatoare Faber îmbunătățește calitatea aerului de peste 60 de ani și odată cu aceasta și calitatea vieții, oferind un sentiment de bunăstare, confort ridicat și armonie în orice casă. Astfel, mi-aș dori ca în următorii ani cât mai mulți români să se bucure de experința Faber și să beneficieze de avantajele inovațiilor patentate de către acest brand. – a declarat Daniela Bîzgan – Director General Marelvi

 

 

Pentru majoritatea oamenilor, aerul este ceva intangibil, un spirit liber eteric. Dar Faber știe cum să-l pună în valoare, să-l măsoare, să lucreze cu el și să-l modeleze ca pe un material solid. Ultimele 6 decenii au oferit o experiență unică și au adus un succes de neegalat companiei. În acest timp, fiecare produs nou a adus Faber cu un pas mai aproape de perfecțiune și a oferit o nouă viziune și mai multă cunoaștere companiei. Faber se concentrează pe îmbunătățirea designului, a funcționalității și calității hotelor, menținându-și constant poziția de lider pe acest segment.

Faber a deschis drumul către o lume nouă atunci când a inventat hota de bucătărie. De atunci, a transformat-o dintr-un simplu accesoriu de mobilier, într-un element esențial al echipamentului de bucătărie – sigur, elegant și funcțional.

Pasiunea și determinarea puternică de a-și atinge obiectivele, au asigurat extinderea acestei afaceri locale la scară europeană și apoi globală. Astfel, grupul Faber este prezent azi cu unități de producție în 8 țări, pe 4 continente. Iar datorită angajamentului companiei, a tenacitățiii și dinamismului, Faber continuă să crească.

 

 

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *