Design GRAPHITE GREY de la NEFF – Distincție și rafinament în inima casei tale

Graphite Grey este noua linie elegantă de electrocasnice încorporabile NEFF. Include benzile și mânerele din oțel inoxidabil ce definesc aspectul aparatelor noastre. Bucătăria ta se va îmbogăți cu finețea mătăsoasă a acestei nuanțe minunate. Las-o să te surprindă și să te impresioneze, chiar de la prima vedere.
Am păstrat toate caracteristicile unice NEFF pe care le cunoști și le iubești. De data aceasta, ne-am concentrat pe aspectul însoțitorilor tăi de încredere. Care sunt aceștia, te întrebi? Ei bine, am început cu cuptoarele noastre, sertarele de încălzire, hotele și aparatele de cafea încorporabile. Cu ajutorul unui material inovator de înaltă calitate și al unei culori moderne, ne propunem să schimbăm percepția aparatelor noastre. Pentru că sunt mult mai mult decât instrumente. Dar știi asta deja.
MENȚINEM FLUIDITATEA VIZUALĂ CU SEAMLESS COMBINATION®
Un design minunat emană simplitate și continuitatea detaliilor. Și credem că această simplitate stă la baza eleganței. Am lucrat având în minte aceste idei. Rezultatul? Un nou design rafinat ce se încorporează perfect în inima casei tale, adăugând ajutoarelor tale de încredere din bucătărie un aer nou și proaspăt.
Setul de accesorii SeamlessCombination® înlocuiește raftul care ar împărți în mod normal cele două aparate cu unul metalic mult mai subțire, pentru a închide golul vizibil dintre aparate. Consultați instrucțiunile de instalare pentru mai multe informații despre combinarea fluentă a aparatelor.

GRI-UL ESTE NOUL ALB
Misterios și subtil, dar frumos și primitor. Indiferent de nuanța pe care ți-o dorești, indiferent dacă este strălucitoare sau îndrăzneață, griul este un ton neutru care poate fi folosit oriunde ai alege alb. Așadar, am ales o nuanță versatilă, Graphite Grey. Simplitatea sa va adăuga profunzime și caracter unuia dintre cele mai intime colțuri ale casei tale – bucătăria.


ARMONIE ÎN TREND

Planurile de etaj deschise, spațiile multifuncționale și o varietate infinită de nuanțe de gri sunt în trend în zilele noastre. Pe măsură ce viața și tendințele evoluează în mod constant, este esențial să găsim un echilibru între a ține pasul cu cele mai noi tendințe și sustenabilitate. Un look modern și nou se poate obține prin revopsirea dulapurilor într-o nuanță catifelată sau înlocuirea panoului de protecție anti-stropire într-o culoare îndrăzneață, dacă asta e ceea ce îți dorești. Orice ai decide, noul nostru design încântător este aici pentru a se integra armonios în casa ta.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *