Materiale noi în colecțiile pentru bucătării

By Posted on 0 No tags 0

În colecția Vitrum Mimesis de la Valcucine, estetica pietrei naturale atinge potențialul sticlei. O tehnologie digitală de ultimă oră permite realizarea de imagini de înaltă definiție și foarte detaliate. Vitrum Mimesis lărgește potențialul expresiv al sticlei cu o soluție gândită pentru cei care iubesc estetica atemporală a pietrei naturale, dar nu doresc să compromită funcționalitatea sticlei, combinând eleganța și durabilitatea într-un singur finisaj. Mai mult, în ceea ce privește impactul asupra mediului, Mimesis reprezintă o alternativă ecologică la piatră, a cărei conservare naturală în unele cazurile este expusă unor riscuri.
Modelele noilor colecții de bucătării Valcucine recrează diferite modele de piatră atât pe suprafețe de sticlă, cât și pe sticlă mată. De la formele discrete aurii la linii puternice, bine definite. De la culorile intense până la tonurile blânde.
Colecțiile includ și interpretări rare și exclusive de piatră, care sunt în ediție limitată Onyx, disponibile în mai multe culori precum alb, piersic, auriu și verde.
Finisajul asigură o continuitate rafinată între diferitele elemente din bucătărie pentru crearea unei senzații de tip monolit.

bucatarie, Valucine

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *