Zone însuflețite de căldura unui șemineu

By Posted on 0 No tags 0

La Nordica-Extraflame prezintă o serie de concepte de design pentru amenajarea interioară care evidențiază versatilitatea și funcționalitatea șemineelor, produse dezvoltate pentru încălzire durabilă, care combină designul contemporan, performanța ridicată și atracția pe care doar o flacără o poate da.

Vedetele acestui proiect sunt cele noi șeminee cu peleți Sharon Plus și renovarea unei locații importante: o vilă cu un stil modern, cu ferestre mari cu vedere la un parc privat spectaculos care lasă să pătrundă o lumină vie, vibrantă.

O vilă înconjurată de verdeață, rezultatul unui proiect de renovare în care două structuri preexistente și anterior separate au fost unite și sunt acum conectate printr-un coridor care străbate grădina, lăsând un spațiu deschis folosit ca zonă de living și amenajat ca punct de întâlnire și partea esențială a casei.

Un spațiu privilegiat care combină confortul șemineului, o carcasă ultramodernă cu înaltă performanță tehnică și spații noi organizate conform unui stil de viață contemporan.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *