Potențialului gresiei exploatat la maximum

Ceramiche Refin revine, în mare stil, la Expoziția Internațională de Ceramică de la Bologna – Cersaie 2022, unul dintre cele mai importante evenimente pentru sector la nivel mondial.

Printre vedetele absolute Cersaie by Refin se numără Canal Grande, o colecție inspirată din cel mai plin de farmec suflet al Veneției și din cultura nautică a celebrului oraș.
Canal Grande aduce un omagiu atmosferei magice a lagunei cu o proeminență clară a mahonului, materialul folosit în mod tradițional pentru a construi bărci, bărci cu motor de lux și celebrele taxiuri venețiene.

Colecția este rezultatul unei cercetări pe mai multe niveluri pentru a descoperi excelența meșteșugărească a sectorului nautic, realizată de designerii de faianță Refin, care au aprofundat apoi cercetările în domeniu în colaborare cu un șantier naval istoric din Veneția. După o observare atentă a plăcilor de mahon, a fost dezvoltat produsul, care arată particularitățile materialului, pe plăci ceramice cu aspect intens.

Accentul său blând de epocă amintește de o perioadă care a marcat cultura italiană în design, modă, artă și a devenit un moment simbolic al unui stil de viață care a decretat renașterea Italiei după al Doilea Război Mondial. Chiar de la prima vedere, Canal Grande te duce înapoi cu gândul la cele mai luxoase și sofisticate elemente ale timpului.

Grafica este caracterizată de linii paralele, dar inegale, care creează un efect neclar și oferă o profunzime distinctă care este deosebit de accentuată în finisajul lucios.

Canal Grande este oferit în trei variante de culoare: Rubino, Noce și Moro, nuanțele special alese pentru a alimenta imaginația legată de bărci de epocă. Cele trei culori sunt disponibile în două formate, 75×150 și 25×150, și în două finisaje blânde și lucioase.

Colecția Canal Grande, ca toate gresia Refin, este robustă și de lungă durată, igienică, hipoalergenică, antibacteriană și ușor de curățat. De asemenea, este ignifugă, sigură și eco-sustenabilă, deoarece este fabricată din materii prime naturale și este 100% reciclabilă.

Încă o dată, compania emiliană a dorit să aducă un omagiu frumuseții și excelenței Italiei pentru a crea un produs capabil să uimească atât prin rafinamentul estetic, cât și prin standardele înalte de performanță. Acest lucru este posibil datorită muncii asidue a designerilor de plăci ai companiei, care, cu know-how-ul lor combinat cu un fler creativ original, sunt capabili să actualizeze indiciile moștenite din trecut. Acest lucru este posibil și datorită potențialului gresiei, pe care Ceramiche Refin, prin cercetarea sa constantă, este capabilă să-l exploateze la maximum.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *