Tradiție și modernitate în bucătăria unui apartament

Într-un apartament din centrul orașului Stockholm, biroul arhitecților Servabote a decis să sporească valoarea stilului care distinge interioarele acestui proiect particular. Din acest motiv, s-a optat pentru a include o bucătărie EGO. Suprafața apartamentului se întinde pe 290 de metri pătrați, care au fost recondiționați direct de către proprietari, care dețin și studioul de arhitectură și își împart timpul între Stockholm și reședința lor din Spania.

Pentru apartamentul lor suedez, au ales un stil care să asocieze gustul contemporan, cu caracteristici mai tradiționale și naturale, precum utilizarea lemnului pentru pardoseală și masa mare amplasată chiar în centrul spațiului. Personalitatea îndrăzneață și modernă a spațiilor poate fi regăsită în alegerea bucătăriei din oțel inoxidabil, ceea ce a făcut posibilă includerea excelenței, tehnologiei și fiabilității soluțiilor ABIMIS în cadrul proiectului.

În zona de luat masa a casei, toată eleganța bucătăriei EGO iese în evidență imediat, cu marginile sale rotunjite caracteristice, care conferă spațiului o personalitate sofisticată, dar în același timp îndrăzneață. Bucătăria EGO în acest caz, constă dintr-un singur bloc din oțel inoxidabil care suportă blaturile care sunt încorporate direct în modul. Modulul este completat, de asemenea, cu două unități verticale înalte frigorifice care, pentru a satisface cerințele speciale din cauza restricțiilor de spațiu, au fost create personalizat pentru a umple un colț, asigurând în același timp funcționalitatea completă.

Aceste unități înalte sunt echipate cu sistemul de control la rece, inovația tehnologică a ABIMIS cuprinzând unități înalte frigorifice care pot fi complet personalizate. Atracția compoziției rezultă, așadar, din utilizarea finisajului din oțel inoxidabil, din proiectarea celor două elemente care alcătuiesc sistemul EGO, ale cărui siluete sinuoase accentuează senzația moale și sofisticată a întregului cadru.

În fața blocului de bucătărie se află o masă de lemn cu dimensiuni generoase, completată de scaune care se potrivesc perfect – în ceea ce privește nuanța și textura „rugină” – pentru lampa de tavan, robinetul pentru bucătărie și, de asemenea, părțile căptușite ale încântătoarei canapele configurate în colț, cu vedere la fereastră.

Un amestec de tradiție și modernitate distinge bucătăria din acest apartament, pentru care proprietarii nu au dorit să renunțe la aspectele funcționale. Prin urmare, au inclus cele mai bune inovații tehnologice, de styling și funcționalitate pentru casa lor.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *