Lux accesibil în amenajarea spațiilor contemporane

Spațiile contemporane sunt concepute pentru a răsfăța într-un lux accesibil, în conformitate cu ritmurile și emoțiile noastre interioare. Scopul este acela de a trăi într-un spațiu ideal, unde ființa umană este plasată în centrul spațiului casei.

Gallotti & Radice ne propune o casă neconvențională care poate fi o schimbare de peisaj şi aşteptări, care întâlnește și oferă perspective diferite, ștergând aproape piloni tradiționali ai vieții precum timpul și conceptele de spațiu, pentru a trăi într-o dimensiune a luminii absolute și în fluiditate.

Conceptul contemporan este axat pe căutarea unei esențe autentice, creată din lucruri care ne pot reprezenta și dura o viață. Amenajările sunt neutre și simple în ansamblul lor și rafinate, înconjurate de un peisaj luxuriant și evocator italian, tipic Mediteranei.

Spațiile deschise par a sărbători o abordare senzorială și tactilă, într-un mod armonios, prin combinarea culorilor inspirate de pământ și natură.

Sticla, alama, lemnul și țesăturile sunt personajele centrale. Sticla, un material explorat pentru potențialul său infinit, este adaptată într-o abundență de finisaje. Amestecată cu alte materiale prețioase, creează combinații fascinante. Mobilierul cu linii curate reflectă prețiozitate și rafinament.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *