Un nou material revoluționar pentru suprafețele din baie

By Posted on 0 No tags 0

Design distinctiv, calitate fără compromisuri și căutarea continuă a excelenței: acestea sunt elementele care au existat întotdeauna la Falper. Compania, specializată în producția de mobilier și decorațiuni pentru baie de calitate superioară, are plăcerea de a anunța un pas important înainte în ceea ce privește durabilitatea și inovația: toate produsele sale sunt disponibile în materialul de pionierat Cristalplant® Bio Active.

Falper a fost una dintre primele companii care a folosit inovatorul Cristalplant® Biobased, primul material eco-sustenabil de suprafață solidă. Acest material este fabricat în principal din umpluturi minerale trihidrat de aluminiu de înaltă puritate, legate cu rășini pe bază de plante și este cunoscut pentru aspectul său frumos, asemănător cu cel al pietrei naturale, precum și pentru efectul său elegant, „moale la atingere”.

În noua versiune Bio Active, estetica și tehnologia Cristalplant® sunt îmbunătățite cu importante proprietăți virucide, anti-fungice și de autocurățare, datorită unei noi formule pe bază de dioxid de titan.
Proprietatea fotolitică a compusului înseamnă că activează precum o reacție chimică care duce la distrugerea bacteriilor și virușilor depuși pe suprafețe, inclusiv Covid-19, prin simpla expunere la lumină naturală sau artificială. Mai mult, dioxidul de titan nu se degradează, dar menține efectul antibacterian și virucid pe termen lung, pe lângă proprietăți de dezinfecție mai eficiente decât cele obținute cu clor și ozon. Raportul testului UocmV confirmă: „testul de cultură arată că suprafețele Cristalplant® Bio Active au demonstrat activitate virucidă în ceea ce privește SARS-CoV-2 după timpi de contact de 30 și 60 de minute.”

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *