Conceptele KUMA – esențiale și moderne – o investiție pe termen lung în calitate

Traversăm o perioadă complicată, dar dorim să atragem atenția spre subiecte care ne ajută să înfrumusețăm locuința, să gândim concepte noi pentru zone rezidențiale, hoteliere, de birouri, să visăm frumos. KUMA continuă să creeze și să propună spații în care conceptele KUMA să aducă fericire și confort sufletesc.

Scandinavii iubesc cu adevărat designul, motiv pentru care pun foarte mult accentul pe detalii, pentru a crea de fiecare dată un spațiu unic, care să iasă în evidență. Conceptele nordice KUMA satisfac nevoile și gusturile unei piețe diverse, exigente și în continuă evoluție, anticipând tendințele, prin crearea unor soluții ideale, atât pentru spațiile rezidențiale, cât și cele publice.
Conceptele KUMA se disting prin formele moderne, esențiale, minimaliste. Acestea sunt soluții deosebit de versatile, care pot pune în valoare spațiile contemporane.
Tendinţele evoluează şi se schimbă continuu. Ceea ce putem remarca însă, în ultimii ani, este o tendinţă către modern, calitate, linii curate şi mai ales, personalizare. Dezvoltatorii, nu se regăsesc întotdeauna în colecţiile standard. Din ce în ce mai mult, apar solicitări pentru elemente custom made, făcute pe comandă, exact pe cerința clientului.
Lavoarul, o piesă indispensabilă în orice baie, atrage prima dată atenția, într-o baie. Tocmai din acest motiv interesul acordat lavoarelor de o calitate înaltă este evident. Lavoarele KUMA care nu sunt simple lavoare, ci concepte de design, sunt produse în România din 1998, cu tehnologie daneză, create din materiale compozite de ultimă generație.

KUMA- este o prezență constantă pe piața obiectelor sanitare și se diferențiază față de alți producători prin unicitatea designului propus și seriozitatea abordării unui proiect.
Cu tehnologii de ultimă generație, atentă la detalii și la cerințele clienților, KUMA a reușit să dezvolte concepte folosind peste 10 tipuri de materiale și 75 de culori. Gama diversificată de materiale este un punct forte al companiei. Apoi, cromatica impresionantă și prețurile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinații de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru oricine apreciază designul și poate apela cu încredere la serviciile KUMA.
Texturile KUMA conferă conceptelor un farmec natural, care te invită să ai o experiență tactilă emoțională. Contrastul între tehnologie – dat de tehnica specială de turnare continuă a bolurilor cu blatul -și estetică, este unul extrem de plăcut.
Nu în ultimul rând, ușurința în utilizare, este esențială pentru conceptele de băi rezidențiale sau publice. De aceea, unul dintre atuurile KUMA este acela că lavoarul și blatul sunt turnate în suprafață continuă prevenind acumularea de murdărie și facilitând curățarea. De asemenea, KUMA are posibilitatea de a turna continuu 2 sau mai multe boluri pe același blat, aspect esențial, mai ales pentru spațiile publice. Sistemul KUMA LED, montat sub lavoar, vine să completeze un design unitar și care transmite o lumină difuză,” hygge “, în băile hoteliere, dar și cele private.
Toate aceste particularități sunt elemente importante, care ajută în obținerea unei amenajări armonioase, de calitate, care își păstrează caracteristicile excepționale, în timp. KUMA este o investiție rațională pe termen lung.
Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *