KUMA – un stil distinctiv care oferă funcționalitate și confort

By Posted on 0 No tags 0

Abordările în design sunt precum o călătorie prin multe lumi diferite și inspiraționale Conceptele KUMA conțin tonuri naturale, armonioase, care le conferă un stil simplu și pur, o expresie a unui confort cuprinzător de inspirație scandinavă.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit KUMA oferirea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa.

Scandinavii iubesc cu adevărat designul, motiv pentru care pun foarte mult accentul pe detalii, pentru a crea de fiecare dată un spațiu unic, care să iasă în evidență. Conceptele nordice KUMA satisfac nevoile și gusturile unei piețe diverse, exigente și în continuă evoluție, anticipând tendințele, prin crearea unor soluții ideale, atât pentru spațiile rezidențiale, cât și cele publice.

 

Conceptele KUMA se disting prin formele moderne, esențiale, minimaliste. Acestea sunt soluții deosebit de versatile, care pot pune în valoare spațiile contemporane. Gama diversificată de materiale este un punct forte al companiei KUMA în proiectele pentru spațiile publice. Cromatica impresionantă și prețurile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – tehnologie solid surface, PEARL – combinații de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie, pentru oricine apreciază designul, motive de a apela cu încredere la serviciile KUMA.

Relaxarea, confortul, sunt elemente foarte căutate pentru un stil de viață modern. Acestea sunt esențiale pentru echilibru, iar mediul în care ne petrecem timpul – acasă, la birou sau în spații publice, contribuie prin design și funcționalitate la o stare de bine. Datorită impactului pe care conceptele KUMA îl au asupra spațiilor domestice și publice, compania și-a asumat un rol major de partener de încredere pentru orice proiect de amenajare.

Texturile materialelor KUMA emană emoție, evocând tactil sentimente de calm și relaxare, oferind o experiență senzorială deosebită, fiind foarte potrivite atât pentru spațiile domestice, cât și cele publice.

KUMA reprezintă un stil distinctiv, personalizabil, care oferă funcționalitate și confort.  Conceptele pentru baie și bucătărie KUMA sunt printre primele opțiuni în amenajarea rezidențială și a spațiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, spa-uri, școli, grădinițe, mall-uri .

La nivel de grup, KUMA  a luat decizia strategică pentru piața proiectelor de a fi proactivă în crearea preferinței pentru produsele KUMA la toate nivelurile lanțului valoric. Acest lucru se materializează într-un dialog direct cu firmele de arhitectură,  prin parteneriate oneste cu distribuitorii, care promovează și recunosc valoarea brandului KUMA.

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *