Conceptele KUMA pentru spații cu flux mare de persoane

Abordarea unică și atemporală a conceptelor KUMA este transpusă în concepte adaptate spațiilor cu flux mare de persoane: lavoare pentru centre comerciale/mall-uri, aeroporturi, stadioane. Elementele de design integrate în aceste proiecte transmit aceleași senzații vizuale și tactile ca cele dedicate celor mai rafinate spații din hoteluri sau spa-uri.

Rezultatul tehnologiei KUMA prin care se pot produce lavoare cu boluri lungi sau boluri multiple, permite utlizarea simultană, o caracteristică esențială pentru proiectele cu flux mare de persoane.

Tehnologia KUMA de turnare în suprafață continuă, permite obținerea unei suprafețe cu aspect uniform, original și rafinat. În plus, conceptelele KUMA astfel realizate au o rezistență sporită și permit o curățare rapidă, precum și usurință în întreținere.

Posibilitățile de accesorizare ale lavoarelor KUMA sunt esențiale în clădirile publice. Decupajul pentru coșul de gunoi, dispenserul de săpun, luminile LED sau dispenserul pentru șervețele, sunt elemente care adaugă valoare conceptelor KUMA și reduc cheltuielile dezvoltatorilor dedicate amenajării.

Datorită rezistenței materialelor și procesului de turnare în suprafață continuă, concepte KUMA au proprietăți andivandalism. Astfel, lavoarele îți păstrează caracteristicile pentru mult timp, nefiind necesară înlocuirea lor periodică.

Suprafețele netede, uniforme, ale conceptelor KUMA au un design grafic rafinat, plăcut la atingere, fiind rezultatul unei elaborări estetice atente a particularităților materialelor folosite. Lavoarele KUMA sintetizează rafinamentul materialelor în suprafețe deosebit de echilibrate, discrete și contemporane.

Pentru proiectele rezidențiale, hoteliere, office-building, spitale, școli, stadioane, KUMA livrează concepte elegante, cu o mare putere expresivă, minimalistă, cu o tehnologie avansată de prelucrare a meterialelor incorporată, perfecte pentru spații arhitecturale contemporane.

Dezvoltatorii de proiecte, pot obține punctaje excelente în procesul de certificare eco friendly a clădirilor care țintesc certificarea BREEAM – dezvoltări durabile, sustenabile, utilizând conceptele KUMA în echiparea băilor și bucătăriilor.

KUMA este certificată de o companie recunoscută la nivel internațional –INTERTEK Plc.  – lider de asigurare, testare, inspecție și certificare pentru industriile din întreaga lume, listată la Bursa de Valori London Stock Exchange-parte din indicele FTSE 100.

Certificările KUMA pentru calitate (ISO9001), pentru mediu (ISO14001), pentru aprovizionare responsabilă (BES6001-British Environmental Standard 3.2) și pentru siguranță și sănătate ocupațională (ISO45001) – sunt o reală carte de vizită. Toate aceste certificări, alături de sutele de proiecte realizate cu succes în cei peste 23 de ani de activitate, poziționează KUMA ca fiind furnizorul nr.1 în proiectele din România, Italia și Scandinavia pe domeniul rezidențial și B2B.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *