Materialele KUMA – Rafinate, elegante, prietenoase cu mediul

By Posted on 0 No tags 0

KUMA iubeste provocarea si nu se opreste niciodata sa revoluționeze standardul comun al materialelor pentru lavoarele de baie si blaturile pentru bucatarii, impingandu-l dincolo de limite, cu concepte ce au un impact vizual extraordinar. KUMA nu inceteaza sa uimeasca prin capacitatea sa de a oferi soluții personalizabile, capabile sa satisfaca orice nevoie si sa puna in valoare orice spațiu – privat sau public.

Preocuparea KUMA in ceea ce priveste dezvoltarea de materiale este aceea de a crea materiale cu un impact vizual deosebit, rezistente, usor de intreținut, dar si prietenoase cu mediul. Marmura si granitul KUMA sunt materiale cu un impact redus asupra mediului si caracteristici vizuale si tehnice deosebite.

Noua strategie europeana Green Deal – esențiala si pentru Romania, vine sa intareasca noțiunea de produs “concept by design”, o abordare axata pe siguranța, de la tehnologia propusa si pana la noțiunea de sustenabilitate. Este o filozofie care impinge lucrurile spre inovare si cresterea durabilitații produsului. KUMA este pregatita pentru aceste provocari si continua sa dezvolte tehnologii “verzi” in producerea obiectelor sanitare, impreuna cu cei mai mari furnizori de materie prima.

Marmura si granitul KUMA sunt materiale turnate, formate din granule de marmura sau granit naturale, si rasini. Suprafața lor este acoperita cu un gelcoat sanitar fara pori care confera rezistența, impermeabilitate, proprietați antibacteriene si anticalcar. Si in cazul materialelor care incorporeaza quartz-uri sau scoici sidefate, KUMA foloseste piatra naturala sau asa numitele „mother Pearls” si nu componente artificiale.

Desigur, aceste materiale naturale, impreuna cu certificarile anuale care atesta performanța produsului, plaseaza  KUMA in topul producatorilor de profil din Europa, iar clienții isi doresc ca aceste produse sa dețina certificate garantate.

Aceste materiale se intrețin usor cu produsul de intreținere KUMA, suprafața acestora, fiind usor de curațat. Finisajul marmurei si granitului KUMA poate fi lucios sau mat satinat. Avantajul acestui finisaj satin este acela ca micile zgarieturi superficiale inerente uzului cotidian nu sunt vizibile pe suprafața produsului.

Produsele KUMA imbina tehnologia si design-ul danez cu atenția minuțioasa pentru detalii. Fiecare produs este realizat la comanda, cu dimensiuni, forme si culori la alegere, cu boluri turnate in suprafața continua cu blatul. Modelele versatile, design-ul pur si liniile fluide ale colecțiilor KUMA se adapteaza perfect oricarui stil de ambientare – modern minimalist, contemporan, industrial sau clasic.

KUMA dezvolta permanent concepte pentru bai si bucatarii si o tehnologie care permite obținerea de produse exclusiviste, de calitate superioara. Este un proces continuu, o cautare perpetua pentru a obține produse de calitate inalta si cu o durata de utilizare maxima. Certificarile companiei, cu auditori de renume internațional, dau credibilitate si acces in proiecte de mare anvergura.

„Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *