KUMA ALL FOR YOU

By Posted on 0 No tags 0

Amenajarea unui spațiu, indiferent de dimensiunile scestuia este mereu o misiune provocatoare prin complexitatea elementelor care îl compun. Găsirea unor furnizori care să poată livra o gamă variată de produse, poate fi o sarcină dificilă. Pentru a simplifica acest proces, KUMA oferă dezvoltatorilor și arhitecților care planifică amenajarea completă a clădirilor, conceptul ALL FOR YOU, prin care se poate opta pentru toată gama de produse din portofoliul KUMA: lavoare pentru baie, blaturi pentru bucătărie, blaturi pentru recepție/bar/mese de restaurant, căzi de baie LUXLINE, plăci de duș custom-made, glafuri interioare/exterioare pentru ferestre, glafuri pentru balcoane, polițe.

Pentru a obține o coerență stilistică, este recomandat să alegem un furnizor care ne poate livra o cât mai mare varietate de produse. KUMA este partenerul de încredere care poate acoperi o gamă diversă de produse, pentru proiecte de orice anvergură.

Versatilitatea conceptelor KUMA se datorează în primul rând posibilității de a alege dintr-o gamă largă de culori, materiale și forme, dând viață unor decoruri și scenarii variate, dar unite printr-un stil inconfundabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

Colecțiile KUMA sunt perfecte pentru orice mediu, de la spațiile rezidențiale la cele publice, precum hoteluri, clinici, aeroporturi, etc… deoarece oferă soluții compoziționale atemporale, rafinate, ușor de utilizat și de întreținut. KUMA ALL FOR YOU întărește această idee de versatilitate și paletă largă de alegere.

Fiecare element de mobilier contribuie la transformarea spaţiului într-un obiect al fascinaţiei şi admiraţiei, un mic univers în care oricine se regăseşte şi se simte confortabil. De aceea este important ca spaţiul să ofere acel sentiment de confort şi relaxare, sentiment pe care conceptele KUMA îl generează cu succes în fiecare proiect.

KUMA este compania scandinavă care îşi aduce o mare contribuţie la evoluţia domeniului amenajărilor interioare. De aceea este un partener de încredere atât pentru spaţiile rezidenţiale, cât şi pentru cele publice.

Dinamica și nevoile consumatorilor, atât din zona rezidențială cât și din cea publică, sunt elemente de care trebuie să se țină cont în permanență, la proiectarea unor colecții adaptate unor spații și cerințe din cele mai diverse. Concepul KUMA ALL FOR YOU oferă soluții extrem de variate pentru cerințe oricât de diverse.

KUMA oferă concepte de design, cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă spații contemporane,”custom made”.  Un stil distinctiv, personalizabil care nu compromite funcționalitatea și confortul.

Fii diferit! Alege un concept diferit, un design care îmbunătăţeşte senzaţia tactilă, oferind, în acelaşi timp, un efect vizual unic. Alege un produs cu finisaj inconfundabil şi original, cu ajutorul conceptului KUMA ALL FOR YOU!

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *