Noi accesorii și culori KUMA pentru conceptele de baie

Pentru KUMA, așteptările beneficiarilor sunt o sursă constantă de inspirație, de unde și dorința de a oferi concepte care să răspundă pe deplin acestora. În ceea ce privește colecțiile pentru baie, acest lucru se traduce printr-o estetică deosebită, ușurință în utilizare și întreținere, precum și o integrare ideală în proiect.

A crea concepte moderne pentru baie înseamnă a ști să interpretezi nevoile de azi, făcând să coexiste o valoare estetică ridicată cu performanța excelentă. Conceptele KUMA pentru baie îmbină textura caldă a materialului cu performanțele ridicate ale acestuia, rezultatul fiind un concept fermecător, rezistent, igienic, sigur și durabil.

Prima etapă în ceea ce priveşte procesul de realizare al conceptelor KUMA constă în analizarea cerinţelor clientului. KUMA, din punct de vedere al logisticii, poate realiza orice lavoar din portofoliu, personalizat pe spaţiul clientului. Astfel, produsul va fi unul unicat, adaptat perfect spaţiului şi la un preţ competitiv.

Pentru realizarea unui lavoar, în primul rând se alege o formă de bazin din cele 85 aflate în portofoliul KUMA. Mai apoi se alege material, din 10 grupe distincte. Toate materialele sunt testate şi au declaraţii de performanţă, astfel încât clienţii KUMA să se poată familiariza cu proprietăţile acestora şi cu modul în care trebuie să le întreţină. Reputaţia produsului este dată şi de această transparenţă în comunicarea cu clientul final.

Cercetarea continuă este ceea ce, de la început, distinge producția KUMA în încercarea constantă de a îmbina stilul nordic cu oricare cerință. Totodată, know-how-ul și puterea creativă a companiei fac posibilă finalizarea cu succes a oricărui proiect, prin alegeri care vizează caracteristici tehnice, fără a pierde nimic din bogăția expresivă.

Aspectul deosebit al conceptelor KUMA este acum completat de noi accesorii precum inelul pentru orificiul de supraplin și ventilul pop-up disponibile în 5 variante de culori – oțel periat, alb, auriu, cromat și negru.

lavoar baie, modern, Kuma, Anne-Marie, Zenya

Colecțiile anului 2022 ANNE-MARIE & ZENYA sunt caracterizate de geometrii elegante, forme simple și linii clare, noi culori fiind adăugate celor mai îndrăgite concepte KUMA. Noile concepte lavoar cu mobilier, satisfac multiple cerințele estetice. În plus, acestea păstrează caracteristicile tehnice KUMA precum întreținere și montaj facil, urmând aceleași linii elegante, minimaliste ale designului scandinav. Masca suspendată cu 2 sertare din material MDF vopsit ALB glossy adaugă un efect contemporan și formează o imagine plăcută și elegantă, împreună cu noile culori KUMA 2022.

Noile colecții ANNE-MARIE & ZENYA sunt atât elemente funcționale pentru starea de bine dar și concepte estetice care conferă zonei de baie un caracter puternic.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

*****

KUMA Romania este o companie daneză-română inființată în 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. http://www.kumaromania.ro

Afacerile KUMA România, unul dintre principalii producători locali de lavoare și blaturi pentru băi și bucătării, au crescut în primul semestru al anului 2022 cu 10% față de primul semestru 2021. Pentru finalul 2022, KUMA estimează un trend asemanător de creștere a cifrei de afaceri.

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, 0722 423 223

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *