O viziune rafinată și multiple calități ale conceptelor KUMA pentru proiecte

Eleganța esențială a colecțiilor KUMA atrage atenția. Noile concepte estompează granițele dintre modern și convențional, oferind o viziune rafinată și multiple calități. Este ceea ce își doresc azi cei mai mulți dezvoltatori de proiecte imobiliare. Un produs ideal, custom made, care să adauge valoare proiectului.

Printre cele mai recente proiecte care includ conceptele KUMA se numără: Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, HILTON Garden INN Otopeni, sediul Renault și Blue Rose Office Park.
Pentru proiectul Aeroport Henri Coandă – Otopeni, KUMA a creat lavoare cu boluri multiple (4 boluri), modele cu forme ovale, în stil minimalist, turnate în suprafață continuă cu blatul. Lavoarele au o formă elegantă și datorită faptului că sunt turnate cu o ramă frontală, un rebord care maschează prinderea și spatele bolului.
Materialul ales pentru acest proiect a fost marmura. Coloristica alb-gri (alb cu inserție/venatură gri) are un finisaj care se integrează perfect atât în spații moderne cât și în cele convenționale. Mai mult decât atât, inserția marmorată oferă fiecărui produs unicitate, o surpriză minunată a naturii.
Un produs nou, integrat, livrat în acest proiect, este consola KUMA (din marmură albă aici), ca element de montaj. Acesta este un produs dedicat în special proiectelor și este disponibil în mai multe variante dimensionale.
Proiectul KUMA pentru Aeroportul Henri Coandă – Otopeni s-a realizat în parteneriat cu dealerul BRAVO Grup, alături de care KUMA are o colaborare de lungă durată atât pentru zona proiectelor, cât și pentru zona de retail, prin showroom-ul LAGUNA. Alte proiecte importante realizate împreună fiind: Hotel MOXY-Bucuresti, SEA România, Sala Polivalentă Cluj. Povești de succes, alături de parteneri pentru care respectul reciproc este o regulă.

La finalul anului trecut s-a finalizat și proiectul HILTON Garden INN Otopeni, unde KUMA a livrat atât lavoarele pentru băile din camere, cât și pentru zona de restaurant. HILTON Garden INN Otopeni este un hotel de tranzit, pentru călători, care a ales pentru băi conceptele KUMA care să maximizeze confortul oaspeților. Pentru zona de băi publice s-a pus accent pe liniile moderne, în tendințe, alegându-se lavoare KUMA cu boluri multiple – vedeta acestor băi fiind modelul ZURA cu scurgere ascunsă și linii minimaliste.

Renault Bucharest Connected este începând cu primul trimestru din 2019 noul sediu Groupe Renault România. Clădirea de birouri a fost dezvoltată de Globalworth special pentru Renault, care, a ales pentru acest proiect, conceptele KUMA. Soluția a fost una personalizată, cu anumite caracteristici tehnice solicitate de către beneficiar, care au fost transpuse de KUMA într-un nou model de lavoar – bolul RENO, modern, cu linii drepte și scurgeri ascunse. Aceste modele se caracterizează prin cuve lungi, tip jgheab, care pot deservi un număr de 4-5 persoane simultan. O particularitate a acestor modele este scurgerea ascunsă tip KUMA – 7 în combinație cu o nouă variantă cu placă detașabilă care acoperă scurgerea clasică. Lavoarele au fost prevăzute din fabricație, cu toate elementele și accesoriile necesare într-un spațiu de baie publică.

Printre cele mai recente proiecte KUMA se numără și Blue Rose Office Park, noul sediu ING, proiect dezvoltat în zona Expoziției din București, Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de construcții din România – antreprenor general, alegând conceptele KUMA Proiect. Relațiile de parteneriat KUMA – Bog’Art datează din anul 2006, iar cele mai importante clădiri de birouri din București s-au realizat în această cooperare de succes. Arhitecții Bog’Art au împins de multe ori limitele, „inovația intuitivă”, creativitatea și dezvoltarea de noi produse pentru proiecte au cântărit mult în modul în care s-au optimizat spațiile și s-au finalizat proiecte importante.
Succesul KUMA se datorează seriozității, perseverenței, know-how-ului în compozite. O dovadă în acest sens este reînoirea în acest an a certificării KUMA conform standardului de calitate ISO 9001:2015 (prima certificare KUMA pentru standardul de calitate ISO 9001 a fost obținută în 2005), dar mai ales obținerea începând cu acest an a certificării conform standardului de mediu ISO 14001:2015 – un pas important în obținerea următoarei mărci de produs: Environmental Product Declaration. Trebuie spus că toate aceste certificări au marca unui auditor de renume – compania Intertek.
Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *