Tendințe în design-ul lavoarelor pentru 2020

KUMA îți este alături și în 2020 cu cele mai noi și moderne concepte de design, destinate să armonizeze întregul spațiu, pentru a oferi confortul de care fiecare dintre noi are nevoie.

Conceptele KUMA evidențiază posibilitatea de a stabili relații între gama de produse și diferite stiluri, geometrii, materiale ale amenajării, făcând astfel propuneri cu adevărat personalizate și atemporale.

Prin focusarea pe o serie de produse și materiale care ies în evidență din punct de vedere arhitectural și care interacționează cu spațiul din jurul lor, KUMA reusește să creeze concepte care transmit emoție și sens.

Forme

Integrate inteligent, formele paralelipipedice, care se remarcă prin liniile drepte, perfect conturate sunt foarte actuale. Simplitatea și puritatea acestui stil  pot transforma orice spațiu într-unul spectaculos. Noile tendințe din design-ul lavoarelor sunt concepute și pentru a ne ușura viața prin procesul facil de curățare. Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu chiuveta turnată continuu, într-o gama variată de culori și materiale. Lipsa îmbinărilor, înseamnă, pe lângă un design deosebit și usurință în întreținere, aspect extrem de apreciat în stilul de viață modern.

O altă tendință, este lavoarul cu boluri multiple pentru baie, ideal în cazul încăperilor asociate dormitoarelor pentru cuplu, copii sau spații publice. Ideal datorită economiei de timp, spațiu și ușurință în întreținere.

 

Culori

2020 este anul folosirii materialelor și culorilor naturale. Lavoarele KUMA din marmură au devenit noul must have în materie de amenajare în 2020. Lavoarul KUMA din marmură alb-gri, sau Rector Flow, deosebit de elegant și ultramodern, poate fi o investiție ideală pentru orice spațiu. Acest tip de marmură este un superstar al materialelor, iar capacitatea de personalizare KUMA îl poate integra cu succes într-o baie de vis.

Culoarea anului 2020 este albastru cu derivatele sale inspirate de mări și oceane, care exprimă ideea de fluiditate, profunzime și relaxare. KUMA propune o nuanță delicată a Mării Nordului – un gri marin – denumită granulon Mali. Această nuanță este și o oglindire a cerului Nordic în imensitatea mării.

 

Accesorii

Anul 2020 introduce iluminatul LED KUMA, un sistem modern pentru băi care oferă un finisaj perfect. LED-urile de sub marginea blatului de lucru, care luminează partea frontală sunt un detaliu unic. O soluție ideală și practică, ce  accentuează designul inteligent.

Lavoarele KUMA sunt remarcabile atât la nivel de design, fiind caracterizate printr-o calitate superioară, garantată de reputația mărcii, dar și prin posibilitatea de a personaliza un întreg concept de baie în funcție de spațiul disponibil.

 

Produsele KUMA pot fi găsite în showroom-uri specializate pe băi cu rețea în toată țara precum Delta Design, Romstal, Piastrelle, Bravo Group, Pazo Group, Ambient, Euroinstal dar și în magazine mici, exclusiviste din țară, specializate pe băi și bucătării precum  Conrep Brașov, Novoambient Oradea, Mishu Constanța, Prodomus Galați, Negro Construct Târgu Mureș, Prim-Décor Baia Mare

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *