KUMA – Materiale moderne și versatile

Pentru o alegere pe termen lung, calitatea produsului este un criteriu foarte important. Cu siguranță, fiecare dintre noi am ales un obiect pentru design-ul care ne-a cucerit la prima vedere fără să mai ținem cont din ce materiale este alcătuit. După câteva luni însă, am observat că acesta trebuie înlocuit din cauza calității slabe. Tocmai de aceea, în mod special în domeniul home&deco trebuie pus foarte mult accent pe calitate. Acest domeniu este definit ca fiind unul în care consumatorii se așteaptă să se bucure de un produs, un concept sau o amenajare, mult timp.

KUMA poate fi cea mai bună alegere pentru cei care își doresc un preț corect, raportat la calitatea produselor. Conceptele KUMA sunt printre primele opțiuni în amenajări, deoarece surprind permanent prin design, gama diversificată de materiale, și rezistența acestora.

Mai mult decât atât, datorită posibilității mari de personalizare, conceptele KUMA  sunt precum un instrument inestimabil pentru arhitecți și designeri de interior. Materialele de înaltă calitate, cu un efect vizual deosebit, înnobilează identitatea unei suprafețe, sporind caracteristicile arhitecturale și spațiale ale acesteia. Scopul final, este desigur, acela de a crea proiecte inovatoare cu un aspect deosebit.

Pentru că este vară, iar vacanța se apropie, descoperă materialele KUMA, care se potrivesc cel mai bine cu această stare de spirit: marmura și granitul Kuma sau uimitorul material Pearl. Toate materialele KUMA au ca bază marmura naturală sau granitul natural într-o granulație fină.

Surprinzător de versatilă, marmura poate fi asociată cu amenajări minimaliste, dar și cu spații mari și opulente, în egală măsură. Folosită în doze mici pentru a adăuga o notă de glamour într-un spațiu, marmura este deosebit de elegantă, putând fi și ultramodernă. Un blat sau un lavoar KUMA din marmură alb-gri, foarte la modă în Scandinavia, poate fi o investiție ideală pentru orice spațiu. Acest tip de marmură este un superstar al materialelor, iar capacitatea de personalizare KUMA îl poate integra cu success într-o baie de vis.

O altă soluție fermecătoare pentru un spațiu modern și elegant sunt materialele compozite de culoare neagră, precum Pearl Black de la KUMA. Materialul Pearl folosește uimitoarele scoici de perle, rezultatul fiind o suprafață spectaculoasă, sidefată. În combinație cu negrul, sideful scoicilor crează suprafețe opulente, de o frumusețe inegalabilă. Materialul păstrează caracteristica negrului de a fi versatil, putând fi folosit în cele mai diverse amenajări. Pearl este disponibil și în alte nuanțe, efectul perlat al scoicilor fiind unul inconfundabil.

KUMA este compania care îmbină stilul cu o calitate excepțională a materialelor utilizate pentru a oferi garanția durabilității. De asemenea, oferă posibilitatea clienților să aleagă dintr-o gamă variată de produse, pentru crearea unor concepte care pot fi personalizate. Este o companie cu reputație, recunoscută pentru calitatea produselor.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *