Lecție de stil – design-ul scandinav al produselor KUMA

Scandinavii iubesc cu adevărat designul. Dacă vei vizita o casă din Peninsula Scandinavă, vei avea sentimentul că pășești printre paginile unui catalog de design interior. Liniile curate, minimalismul și funcționalitatea sunt caracteristicile designului nordic. Motivul pasiunii nordicilor pentru designul interior ține de faptul că aceștia pun foarte mult accentul pe timpul petrecut acasă, alături de familie și prieteni. De aceea, sunt deodebit de exigenți și atenți la modul în care își amenajează casele. Pentru ca atmosfera să fie perfectă, piesele de design, materialele, cromatica și dimensiunile trebuie să fie perfect alese.

Nu întâmplător, produsele inspirate din designul scandinav excelează din toate punctele de vedere, de la calitatea materialelor folosite, până la estetica și cromatica impresionante. În România, KUMA este compania daneză care oferă concepte de design cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă spații contemporane,”custom made”. Un stil distinctiv, personalizabil, care oferă funcționalitate și confort. Conceptele pentru baie și bucătărie KUMA sunt printre primele opțiuni în amenajarea casei, dar și a spațiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, spa-uri, școli, grădinițe, mall-uri și altele. Stilul de viață modern presupune ca o mare parte din timp să o petrecem și la serviciu sau în spații publice, iar moda scandinavă propune același design de interior ca acasă și în aceste locuri, pentru confortul sufletesc.
Produsele KUMA ne permit să construim un colț de rai în care să ne simțim relaxați pentru a ne bucura de timpul petrecut în familie, la serviciu, sau într-un spațiu public, într-o atmosferă cosmopolită. Un interior cu adevărat frumos nu are legătură doar cu felul în care arată piesele de design, ci, la fel de mult, și cu felul în care se simt acestea. Astfel, este deosebit de important să integrăm în exigențele noastre atunci când vine vorba de amenajare și calitatea materialelor folosite, iar KUMA, excelează la acest capitol.
Gama diversificată de materiale este un punct forte al unei companiei. Apoi, cromatica impresionantă și prețurile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinații de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru care orice cumpărător poate apela cu încredere la serviciile KUMA.
Atunci când îți treci degetele peste suprafața unui blat de bucătărie, sau atunci când faci o baie fierbinte într-una din căzile KUMA, senzația este clar diferită față de cea dată de contactul cu un obiect făcut dintr-un material de calitate îndoielnică. Diversitatea de texturi promovată de KUMA a adus compania în topul preferințelor tuturor clienților care și-au dorit lux, calitate și estetică modernă – toate în aceeași piesă de design.
Dacă îți dorești un spațiu de inspirație nordică, ai în vedere câteva repere:
• În designul scandinav, mai puțin este cu adevărat mai mult și fiecare element trebuie să-și câștige locul. Deoarece locuințele au fost în general mai scumpe și mai mici în țările scandinave, crearea de mobilier care să reziste în timp a fost și a rămas un obiectiv.
• Natura are o mare influență în stilul scandinav. Dragostea scandinavă pentru natură este binecunoscută și o mare parte a vieții este dedicată activității în aer liber. Acest lucru se reflectă în design prin elemente care au componente naturale.
• Liniile curate și profilurile simple oferă stilului scandinav un farmec aparte. Gândiți-vă la stilul scandinav ca la un fel de adăugare prin scădere. Elementele de design sunt fermecătoare, însă nu sunt bogate ornamental. Nu întâmplător, stilul scandinav este predecesorul designului modern.
• Cozy este un mod de viață. Probabil ați auzit deja de cuvântul și fenomenul danez, „hygge”, până acum. Scandinavii iau în serios confortul, iar asta se reflectă cu siguranță în modul în care amenajează spațiile și ce tipuri de materiale folosesc. Gândiți-vă la blana de oaie pufoasă, la pielea netedă, la frânghia țesută, la tricoturile moi și la o mulțime de ceramică pentru băuturi calde precum ceaiul și cafeaua. Este vorba despre utilizarea texturii pentru a crea căldură, așa cum și KUMA face prin conceptele sale. Elemente de design semnate KUMA, simple și organice, caracteristice stilului scandinav, sunt un frumos fundal pentru toate aceste lucruri.
• Nu în ultimul rând, calitatea este întotdeauna mai bună decât cantitatea când vine vorba de stilul scandinav, iar KUMA excelează la acest capitol.
Conceptele KUMA de inspirație nordică, sunt garanția unui spațiu cu adevărat reușit. Acestea au o încărcătură emoțională dată de caracteristicile materialelor și designul deosebit. Iar brand-ul KUMA este cel mai frumos povestitor, gata să te ducă în lumea “hygee” a scandinavilor.
Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *